Inner & Outer Beauty by Nature

Een andere kijk op schoonheid en gezondheid

De werkwijze van mijn schoonheidspraktijk is nog niet zo wijd bekend. Steeds meer mensen weten echter hun weg naar schoonheidssalon Aïcha te vinden. Wat maakt mijn methode nu zo anders?
Een “geheim” waar ik u graag deelgenoot van maak.

Geheim 1: Behandelingen en producten op maat

Hoe zou u het vinden dat aan u, bij een schoonheidsbehandeling, exact dezelfde behandeling en producten zouden worden aangeboden als -bij wijze van spreken- aan uw buurvrouw? Terwijl uw en haar huidtype totaal van elkaar verschillen? Zoiets vind ik onacceptabel!

Het gaat bij schoonheidsalon Aïcha namelijk om ú. Samen bespreken we de conditie van uw huid en uw wensen. U wordt behandeld met de producten die het beste bij uw huid passen. Maatwerk dus!
Ook uw verzorgingsproducten worden op maat gemaakt. Thuis kunt u dus de verzorging van de huid continueren. We werken samen naar het gewenste resultaat toe.
Uw huid zal de behandeling als prettig ervaren.

Geheim 2: Aromatherapie

aromatherapie

Schoonheidssalon Aïcha is gespecialiseerd in aromatherapie. Deze ‘cosmetische’ huidverzorging biedt de mogelijkheid om in de dieper gelegen huidlagen te werken. Waar cosmetica stopt, begint het unieke totaalconcept van aromatherapie. Uitwendig waarneembare problemen worden inwendig aangepakt.

Etherische oliën zijn vrijwel de enige werkstoffen die door alle huidlagen dringen. En die dus ook de lederhuid waar alle talg- en zweetkliertjes, bloedvaatjes en de elastine vezels zich bevinden, bereiken en het onderhuidse bindweefsel. Daarom kunnen we zeggen dat deze stoffen ook van binnenuit werken. Geuren hebben invloed op onze stemmingen en emoties.
De aroma’s van de gebruikte producten geven ook dáár hun werking af.

Geheim 3: Pure en duurzame producten

Schoonheidssalon Aïcha maakt een duidelijke keuze voor natuurlijke producten. No-nonsense!
Ik geloof niet dat we huidveroudering kunnen stoppen… Ik geloof wél in de herstellende, voedende en beschermende kracht van de natuur! De oliën die Aicha gebruikt zijn waar mogelijk van biologische oorsprong.
De waardevolle grondstoffen zijn waar mogelijk van biologische oorsprong en verkregen op Fair Trade basis. En uiteraard zijn de producten niet op dieren getest! Van de planten is alleen de bloem, het blad of de wortel gebruikt. Parabenen, minerale oliën, PEG en dierlijke grondstoffen zitten er niet in.
Lees hier meer over de risico’s van deze stoffen.

Uiteraard wordt er bij deze pure producten ook geen gebruik gemaakt van nanotechnologie*.
(* Informeert u zich over deze risicovolle technologie die in veel cosmetica (bijv. in zonnebrandcrèmes) en voeding gebruikt wordt! Dat kan via een speciale uitzending van Tros Radar, te bezichtigen via de website trosradar.nl)

Aïcha is lid van